υπηρεσιεσ
courier  

Download Form 

Αποστολh με Courier

Κάνουμε απλή και οικονομική την διαδικασία επισκευής όπου και αν ζείτε στην Κύπρο!
Όταν παραλάβουμε την συσκευή σας, πραγματοποιούμε έναν τεχνικό έλεγχο για να διαπιστώσουμε το ακριβές πρόβλημα της και σας πληροφορούμε με το κόστος επισκευής.


Αν προχωρήσουμε σε επισκευή,  ΔΕΝ σας χρεώνουμε έξοδα αποστολής 
Αν τελικά δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής ή η συσκευή σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί, υπάρχει μια μικρή χρέωση ΜΟΝΟ για τα έξοδα αποστολής.


Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε την συσκευή πίσω στα χέρια σας μέσα σε 48 ώρες.


Σημείωση* Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σας είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. 

Process

Συμπληρώστε την φόρμα επισκευής

Κατεβάστε εδώ την φόρμα επισκευής. Αν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε την φόρμα επισκευής, απλώς στείλτε μας σε ένα απλό χαρτί το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας μαζί με μια περιγραφή του προβλήματος της συσκευής σας. Με την αποστολή της συσκευής σας, αυτόματα συμφωνείτε και με τους όρους που αναγράφονται στην φόρμα.

Αποστολή

Συσκευάζετε προσεκτικά τη συσκευή σας και την παραδίνεται στο ACS, AKIS Express etc. Ιδανικά μέσα σε ένα φάκελο , αφού το έχετε τυλίξει με απορροφητικό χαρτί ή προστατευτικές κυψελίδες αέρα.


Διεύθυνση αποστολής:
inStamel Technology
Κερκύωνος 10Α Παλλουριώτισσα 1036
Λευκωσία - Κύπρος
Τηλ: 99546069 / 96845742Επισκευή και Πληρωμή 

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε την επισκευή ή να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα. Σε αυτή την περίπτωση, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, σας αποστέλλουμε την συσκευή σας.