Υπηρεσίες
Διαδικτύου

Start Now

WebHost Services

Κοντά μας  μπορείτε να βρείτε της καλύτερες τιμές της αγοράς σε υπηρεσίες διαδικτύου. Με τρία κέντρα δεδομένων, που μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε, προκειμένου να αποκτήσουν υψηλές ταχύτητες ιστοσελίδα καθώς επίσης και μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων σας, μπορείτε να επιλέξετε το νέο σας blog, CMS, web gallery ή e-shop που θα συσταθεί για σας πριν μπείτε καν νέο σας λογαριασμό!   Κάθε web hosting υπηρεσία έρχεται με υπερσύγχρονο Πίνακα Ελέγχου μας (διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες) και σχεδόν χωρίς κανένα περιορισμό σε χωρητικότητα και μεταφορά δεδομένων  και όλα αυτά  υποστηριζόμενα  από ένα uptime 99,9% και 30 ημερών εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων   

Read More

Domain Services

Γιατί να εγγράψετε τα  domain names μαζί μας;  Ταχεία καταχώριση domain. Η ιστοσελίδα σας θα είναι σε απευθείας σύνδεση σε λιγότερο από μία ώρα. Η τιμές εγγραφής ονόματος είναι χαμηλές. Δουλεύουμε σε στενή συνεργασία  με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες καταχώριση domain name, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές
Εξαιρετική διαχείρισης domain. Το σχέδιό μας Υπεύθυνος Τομέα είναι συνδυασμένη με πολλές δωρεάν, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και είναι πολύ απλό στη χρήση. Μεγάλη ομάδα help-desk. Έχουμε άμεση ανταπόκριση υποστήριξη μέσα σε 1 ώρα εγγυημένα . Και είμαστε εκεί για εσάς, 24/7.

Read More

Απεριόριστο Disk Space

Όλα τα πακέτα μας συνοδεύονται από απεριόριστο χώρο στους server μας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αποθηκευτικός χώρος, τόσο αυξάνεται ο αριθμός των αρχείων, των σελίδων και των λοιπών στοιχείων που μπορείτε να αποθηκεύσετε.

Απεριόριστο Monthly Traffic

 Όλα τα πακέτα μας συνοδεύονται από απεριόριστο μηνιαίο Traffic. To Traffic αναφέρεται στη συνολική ποσότητα δεδομένων τα οποία μεταφέρονται κάθε μήνα μέσω του web server από την ιστοσελίδα σας στους υπολογιστές τον επισκεπτών σας .

Δωρεάν λογαριασμοι  Email

Καταχωρώντας κοντά μας το Domain Name σας σε συνδυασμό με τα πακέτα φιλοξενίας μας αυτόματα αποκτάτε και τα δικά σας  email accounts  για εσάς ή την εταιρία σας  εντελώς δωρεάν 

Φοβερά χαρακτηριστικά & πλήρης έλεγχος! 

Τα Προνομιακά & Επαγγελματικά πακέτα φιλοξενίας των συνεργατών μας χρησιμοποιούν κορυφαίας ποιότητας hardware & software. Θα έχετε αφοσιωμένο Live support 24/7/365 και υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστους πόρους όσο αφορά το hardware, δωρεάν domain, SSL & SSH!

Τί είναι ο VPS Server

Virtual Private Server (VPS) είναι ένα απομονωμένος, εικονικός, server μέσα σε έναν γονικό Dedicated Server ο οποίος είναι αυτόνομος.
Οι VPS Servers είναι πλήρως απομονωμένοι μεταξύ τους, με σκοπό να προστατεύσουν τα δεδομένα τους, με το δικό τους διαμέρισμα στο χώρο δίσκου, CPU, RAM, κίνηση δεδομένων του γονικού Server.
Ο VPS Server δεν επιτρέπεται να κατακερματίζει τους πόρους του server, αφού ορίζονται ελάχιστα και μέγιστα επίπεδα χρήσης πόρων για κάθε έναν VPS Server. Το υλικό του server (RAM, CPU, I/O) αντί να μένει αδρανές, αξιοποιείται και χρησιμοποιείται από όποιο VPS χρειάζεται επιπλέον πόρους από τους προκαθορισμένους.

Read More

Control Panel  Hepsia   

Η Hepsia CP είναι η φιλοξενία CP που  περιλαμβάνεται σε όλα τα κοινά web hosting πακέτα μας. Είναι πραγματικά φιλικό προς το χρήστη και έρχεται φορτωμένο με δωρεάν εργαλεία και extras. Με την ικανότητα να διαχειρίζονται πολλαπλούς τομείς . Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα πάνελ ελέγχου που υπάρχουν . Αλλά μην μείνετε μόνο στα λογία μας  και ρίξτε μια ματιά στο βίντεο επίδειξης μας, ή ελέγξετε το πλήρως εξοπλισμένο demo του πίνακα ελέγχου.  

DEMO

Ticketing System

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα  τεχνικών υποστήριξης που είναι διαθέσιμοι 24x7x365 και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάθε Support Ticket  που αποστέλλετε  θα λαμβάνεται απάντηση εντός εξήντα λεπτών (ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι περίπου είκοσι λεπτά), έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό για να λάβετε λύση στο πρόβλημα σας.